2019. jan. 9.

Kánkán nyakék

 Cancan, Kанкан, Kankan necklace



Két izgalmas szín, mint a korall és ónix színének párosítása, megszórva egy kevés arannyal. Három hosszúkás korall ásvány, középen elhelyezkedő szépséges fekete ónix ásvány kaboson remekül kiegészítik egymást.. 
A nyakék belső mérete 42 cm, elől középe 6-10 cm. 
Az ékszer hátoldala fekete Ultrasuede.



 A korall esztétikai értéken túl jelentős lelki hatással is rendelkezik. 
Miután a tenger mélyén él, a tenger nyugalmát, végtelen szépségét és erejét hordozza. 
Színétől függően a kristálygyógyászat szerint eltérő funkciókkal bír: a fehér korall elűzi a gondokat, segíti a tiszta, pozitív gondolkodást.
 A rózsaszín (piros) korall a nőiesség a tiszta, gyengéd érzelmek felélesztéséért és megtartásáért hasznos. Úgy tartják, hogy megvéd az irigységtől, a negatív érzelmektől, de még a féltékenységtől is. A lelki harmónia ékköve. 

 Az  ónix felhasználásával készült ékszerek  jókedvre hangolnak, elűzik a szomorúságot, főképp a szerelmi bánatot. Az ónix a titoktartás köve is, segít megtartani azt, amit nem akarunk másoknak elmondani. Stressz és feszültség esetén az ónix viselése megkönnyíti a felülemelkedést, az elengedést, segít összeszedetten gondolkodni. 
Csökken a befolyásolhatóságunk, ha mindig magunknál tartjuk, mint szerencsekövet. Növeli a belső erőt, a magabiztosságot, azt, hogy amit egy életen át tanulunk, azt használni is tudjuk, amikor kell.




BID

1 megjegyzés: